House Extension in Ashover, Derbyshire

Our client came to us in 2015 with an old run down leaky lean-to conservatory looking for an alternative. We came up with the idea of a vaulted ceiling design base around a fully welded portal steel frame.

All materials used were sourced locally and reclaimed in order to maintain the natural look of the building. It was a complete re-build increasing the roof pitch. We also removed the existing floor slab in order to install hot water under floor heating also achieving modern U value regulations in both walls and ceiling. This now not only provides a link building between one part of the property to the other but a room that they can enjoy the views from all year round.

Project Details

Client: Jonti Hobday
Completion: November 2015
Skills: Stonework, steel framework, roofing, underfloor heating, plastering, full project management

Let's Build Something Together

Contact Me