House Extension with Glass Atrium in Skegby, Nottinghamshire

*The Client required more than a conservatory.
*Letting as much light in as possible whilst complying with building control, U values were a challenging task which we eventually fulfilled.
*All work was carried out on a building notice without any architectural drawings/a full portal steel frame was designed and put forward to building control.
*The local Building inspector Mr Andy Hill was very pleased with how the project was carried out and how building control regulations was met with out any specification he entered us into the building excellence award where we became a finalist for the East Midlands 2014.

Project Details

Client: Dave and Paula Biggs
Completion: Summer 2015
Skills: Ground works, construction, first and second fix, full project management

soundhouse-labc-building-excellence-awards-2014_21

Let's Build Something Together

Contact Me